SON DAKİKA
hava

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Başkan Yardımcısı, Yönetmen Murat Uygur’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Son Güncelleme :

08 Nisan 2024 - 16:08

/ 258.595 kez okundu.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Başkan Yardımcısı, Yönetmen Murat Uygur’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Başkan Vekili ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı olan Yönetmen Murat Uygur, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Uygur, bayramın coşkusunu ve sevincini tüm Türkiye ile paylaşarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Uygur, yayınladığı mesajda, Ramazan ayının manevi bir atmosferde geçtiğini belirterek, “Ramazan ayı boyunca oruç tutarak, ibadetlerimizi yerine getirerek ruhumuzu ve bedenimizi arındırdık. Şimdi ise sevdiklerimizle bir araya gelerek, bayramın sevincini ve coşkusunu doyasıya yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, bayramın toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Uygur, “Ramazan Bayramı, bizlere paylaşmanın, sevginin ve hoşgörünün önemini hatırlatır. Bu kutsal günlerde, yardımlaşma ve kardeşlik duygularımızı güçlendirerek toplumsal dayanışmayı artıralım.” dedi.

Gençlerin ve sporcuların da Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutlayan Uygur, “Gençlerimiz ve sporcularımız, ülkemizin geleceği için büyük bir potansiyele sahiptir. Onları destekleyerek, sağlıklı ve mutlu bir nesil yetiştirmek en büyük hedefimizdir.” şeklinde konuştu.

Son olarak, tüm Türkiye’yi Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlayan Uygur, “Bayramın coşkusunu ve sevincini tüm milletimizle paylaşarak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirelim. Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.” ifadeleriyle mesajını tamamladı.

Yayınladığı bu mesajla Murat Uygur, Ramazan Bayramı’nın önemini ve bayramın getirdiği manevi atmosferi vurgulayarak, toplumda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.