
ABDULLAH YİĞİT –GAZİANTEP –ÖZEL HABER
Gaziantep ilinde Yaşayan Şanlıurfalı İş Adamı Abdülhakim Ergen Irak Konusunda Yapmış olduğu Analizlerini Muhabirimiz Abdullah Yiğit `e Anlattı .
Ergen , Şuan Irak Hükümetinden son durum karışıklıktan dolayı , bir ay içerisinde büyük muhtemelen yaptığımız analizler sonucunda .Türkiye `mize yeni bir göç geleçek bunun şuan önlem alınması açısından önlem alınması gerekir.geleçek göç mültecilerin içerisinde muhtemelen sızmalar olacak ve içerisinde terör örgütleri olacaktır . bunun için üst seviyede önlemlerin alınması gerektiğini ve bunlar için yapılacak tampon bölgenin oluşturulmasını ve Türkiye `nin içerisinde sızmaması gerekiyor.
Türkiye `de Suriye `den gelen mültecilerin sıkıntılarını yaşadıklarını yaşamaması için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Başbakanımız Sayın Bin Ali Yıldırım ,Bakanlarımız ve Stk Temsilcilerine Beklentimizin Birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasını arz ederim .bu ülke hepimizin bizler ülke olarak hangi ülkeden gelen Müslüman mültece kardeşlerimiz gelirse gelsin ülke olarak artık tedbirlerimizi almamız lazım ve tampon bölge oluşmasını isteriz ve gelenlerin ülkemiz içinde rahat gezilmemesi gerektiği ve tampon bölgeden güvenli bir şekilde ülkemizi onlara sahip cıkarak bakılmasını istiyoruz ülkemizin huzuru ve refahı için dedi.