DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
GRAM ALTIN 2.493,04 % 0,34
ÇEYREK A. 4.076,12 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

”Ekonomi kötü diyenler var ama herkesin elinde son model cep telefonu var”

Son Güncelleme :

13 Ekim 2020 - 14:20

/ 316.846 kez okundu.
”Ekonomi kötü diyenler var ama herkesin elinde son model cep telefonu var”

Şarkıcı Serdar Ortaç , Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuştu ; Ortaç Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi. “Erdoğan’ı eleştirenlerin torunları 200 sene sonra onu sevecek ve takdir edecekler” diyen Ortaç, “Türk liramızı bile kıymetli hale getirdiler. Sadece değer açısından değil, görünüş açısından bile” ifadesini kullandı.

Ortaç ‘Ekonomi kötü’ diyenler var ama Allah’a şükür herkesin elinde son model cep telefonu, altında araba var. Nankörlük yapmayalım. Bizden çok daha zor koşullarda yaşayan onlarca ülke var dünyada. Ülkemizin değerini bilelim. Başkan Erdoğan ülkemize çok güzel yatırımlar yaptı. Bir geçmiş Türkiye’ye bakın, bir de bugüne. Öyle bir kesim var ki Türkiye’de Başkan Erdoğan ağzıyla kuş tutsa yine de eleştirir. Daha ne yapsın bu ülke için Erdoğan? Öyle büyük ve güzel yatırımlar yaptı ki görmemek imkansız. Hep olumsuza bakmamak gerekiyor. Dolar yükseliyor diye eleştiride bulunanlar, biz kendi SİHA’mızı üretiyoruz, bir de buna baksınlar. Türkiye yıllarca bir tek otomobil bile üretemezken şimdi savunma sanayimizin geldiği noktaya hayranlıkla bakıyorum.”dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.