22:19 - Vasi talebiyle mahkemeye başvurdu
17:41 - Saç ekiminin güvenilir adresi Panorama Hair Turkey
14:46 - Türkiye’ye F-16 satışına ilişkin flaş açıklama
13:43 - Ünlü Yönetmen Murat Uygur Hiko Babaya film teklifi yaptı.
15:22 - Altın fiyatları yükseldi mi?
12:34 - Özdağ’ın Hatay’a girişini engellemek anayasal bir suçtur
16:39 - Dikkat çeken sözler: Kendilerini MHP’ye mahkum ettiler
01:52 - Saç Ekim Uzmanı Adem Köse “Kök Hücre Tedavisinde “Merak Edilenlere Açıklık Getirdi.
18:48 - Bakan Soylu: Şüpheli itiraf etti
alanlarında devletlerin hedefi haline geldi. Al-Jazeera televizyon kanalının kadın muhabiri Şirin Ebu Akile, işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin mülteci kampında İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybetti. Şirin Ebu Akile, Al Jazeera’nın Arapça haber servisinde tanınan bir gazeteciydi ve 15 yıldır İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalar üzerinde çalışıyordu. İsrail askerlerini üzerinde Basın / Press yazmasına rağmen, bir gazeteciye saldırısını şiddetle kınıyor, meslektaşımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.
Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Kamu Diplomasi Birimi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, İsrail güçlerinin 2000 yılından bu yana 55 Filistinli gazeteciyi öldürdüğünü, 16 Filistinli gazeteciyi de hapiste tuttuğunu belirtti.
Gazeteciler Rusya’nın Ukrayna’ya karşı açtığı savaşta da hedef oldu. Savaş başladığından bu yana 21 meslektaşımız yaşamını yitirdi.
Uluslararası Gazeteci ve Yazarlar Derneği (UYGAD) olarak; Dünya’yı bilgilendirmek için savaş alanlarında zor şartlarda çalışan meslektaşlarımızın, bilinçli olarak hedef alınıp canlarına kıyılmasını nefretle kınıyoruz.
Dünyada savaşlara son verilsin,insanlar insan gibi barış içinde yaşasın. Bizler de savaş haberleri yerine gelecek ile ilgili yaşam haberleri üzerinde çalışalım… Tüm meslektaşlarımıza sevgi ve saygıyla sağlıklı günler diliyoruz.
Mevlüt Yüksel / UYGAD Başkanı