SON DAKİKA
hava

” DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM “

Son Güncelleme :

28 Nisan 2023 - 1:15

/ 283.847 kez okundu.
” DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM  “
Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için Türkiye’deki tüm roman STK’ları sosyal medya platformlarından yapılan  tüm  açıklamalar ortak..
“Türkiye’nin Roman vekili Cemal Bekledir ve hepimiz ona destek olacağız “
Sadece İzmir’in değil Türkiye’nin Roman vekili Cemal Bekle’ye desteğimiz tam..
Başta İzmir’de bulunan sivil toplum kuruluşları olmak üzere Türkiye’deki birçok sivil toplum kuruluşu 6 milyon Roman vatandaşı bulunan bir ülkede romanların hakkını sonuna kadar savunan ve yanında olan tek kişinin Cemal Bekle olduğunu bu yüzden de şartsız destek olacaklarını bildirdiler.
İzmir’de ise Bekle’ye destek mesajları çığ gibi büyüyor, İzmir’de daha önce Ak Partiyi desteklememiş olduğunu bildiren sivil toplum kuruluşları da açıklamaları ile Türkiye’de Roman vekil olması zorunluluğunu ifade ederek Ak Parti İzmir milletvekili Cemal Bekle’ye tam destek olacaklarını bildirdi
Açıklamalardan memnun olduğunu dile getiren AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Karabağlar AK Parti İlçe Teşkilatı Sandık Kurulu Toplantısına katılım sağladı , toplantıda yaptığı konuşmada  “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye yüzyılı için biz buradayız, hizmet etmek tek şiarımızdır “  ” şeklinde net bir mesaj verdi.
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle
Katılımın yüksek olduğu toplantıda yaklaşan seçimlerin önemine değindi. Sandık görevlilerine “Türkiye yüzyılında biz buradayız” ifadesini kullandı. Bekle’nin sandık görevlilerine hitaben yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşandı. Cemal Bekle, şunları kaydetti:
“Yedi düvelin karşısında elif gibi dimdik duran hayatını Türkiye Cumhuriyetine adamış kimsesizlerin kimsesi ve sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, reisimizin Allah ömür verdikçe, yanındaki duaları olduk olmaya da devam edeceğiz. Yine, yeniden ve hiç yorulmadan doğru zamanda ve doğru adamla hem de yarın değil hemen şimdi anlayışıyla tüm Türkiye’de 14 Mayıs günü sandıklarda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye yüzyılının yarını için biz buradayız diyeceğiz bunu  29 Nisan cumartesi günü saat 15.00 ‘de İzmir Gündoğdu meydanında da herkese ilan edelim diyen Cemal BEKLE devamında Türkiye’yi yeni yüzyılına hazırlayan millet sevdalısı sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir programına tüm halkımız davetli dedi

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.