SON DAKİKA
hava

Devlet olarak yapılabilecek neyse her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2023 - 1:28

/ 76.760 kez okundu.
Devlet olarak yapılabilecek neyse her türlü yardıma hazır olduğumuzu söyledik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyon kanallarından ortak yayınlanan Seçim Özel programında açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklayan Muharrem İnce’yi aradığını söyleyen Erdoğan, “Devlet olarak yapılabilecek neyse her türlü yardıma hazır olduğumuzu da söyledik. Böyle bir yarışta yalnız bırakmak da asla doğru olmaz.” ifadelerini kullandı. Erdoğan, “Yüzde 50+1 şartı değişecek mi? sorusuna ise “Seçimden sonra böyle bir adım atılabilir” yanıtını verdi.

erdogan111

ÜLKEMİZDE KÜRT KARDEŞLERİMİZLE İLGİLİ SORUN YOKTUR”

“Kürt kardeşlerimizin iradelerini gasp etme, terörle özdeşleştirme çabası küresel bir tezgahtır. PKK diğer eli kanlı yapılar gibi sadece bir terör örgütüdür. Kürt kardeşlerimi ben tenzih ederim. Selo niçin içeride? Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşime ölümüne sebep olan Selo değil mi? Bunun hesabı sorulmayacak mı? Öldürülen Kürt kardeşlerimizin hukukunu korumak, aramak bizim görevimiz. Biz hayatımız boyunca Kürt kardeşlerimizi PKK’dan ayrı tuttuk. Adalet Bakanım Bekir Bey Kürttür. Yozgatlı diye Kürt zannetmiyorlar ama Kürttür. Şanlıurfa’da liste başına bundan dolayı koydum. Biz hayatımız boyunca Kürt kardeşlerimizi PKK’dan ayrı tuttuk tutuyoruz.

“Patates, soğan ile ilgili oynadıkları birçok oyun var. Soğan patates 7 buçuk liraya kadar düştü. Spekülatif oyunlar giderildikçe durum daha da netleşecek. Sayın Putin benden yoğun miktarda domates istedi. Onun domates talebi üreticiyi sevindirdiği gibi fiyatları da aşağıya çekti.

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.