SON DAKİKA
hava

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Şimdi 9’lu bir koalisyon masası var’ dedi ve ekledi

Son Güncelleme :

29 Nisan 2023 - 13:58

/ 85.596 kez okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Şimdi 9’lu bir koalisyon masası var’ dedi ve ekledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük aranın ardından bugün Atatürk Havalimanı’nda Teknofest’te açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözler söyledi. “Şimdi 9’lu bir koalisyon masası var” diyen Erdoğan “9’lu koalisyonun adayı bir gece yarısı yayınladığı videoyla ipe sapa gelmez şeyler söylüyor. Kendisine verilen talimatları ifşa etmeye başladı” açıklamasını yaptı.

GENÇLERİMİZE ÖZGÜVENİNİ BİZ KAZANDIRDIK

Türkiye’de geri kalmışlığın prangalarını biz parçaladık. Büyük ve güçlü Türkiye’nin alt yapısını biz kurduk. Gençlerimize ben de yapabilirim özgüvenini biz kazandırdık. Dışa bağımlılığın, montajcılığın, başkalarına muhtaç yaşamanın milletimizin kaderi olmadığını biz gösterdik. Yatırımlarımızla ülkemizi bölgenin parlayan yıldızı haline getirdik. Türkiye Yüzyılı’nı da sizler inşa edeceksiniz. Gençler, unutmayın biz artık sizin zamanınızın misafiri durumundayız. Dünyanın devler ligine bu ülkeyi sizler taşıyacaksınız. Tam bağımsızlık hayalimizi gerçeğe sizler dönüştüreceksiniz. Bu ülkenin gençleri olarak davamızı sizler omuzlayacaksınız.

ALİYEV: TÜRKİYE BÖLGEMİZDE BARIŞIN, İSTİKRARIN VE GÜVENLİĞİN GARANTÖRÜ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ise konuşmasında “Türkiye bölgemizde barışın, istikrarın ve güvenliğin garantörüdür. Kızıl Elma havada, Altay ve Togg burada, Anadolu denizde. Bugünkü Türkiye budur” dedi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.