DOLAR 32,5501 % 0.01
EURO 35,0241 % 0.44
GRAM ALTIN 2.428,31 % 0,21
ÇEYREK A. 3.970,29 % 0,21
BITCOIN 64.351,79 -3.375
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°

Cumhurbaşkanı Erdoğan ,salgın hastanesinde inceleme yaptı

Son Güncelleme :

09 Mayıs 2020 - 15:35

/ 701.277 kez okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ,salgın hastanesinde inceleme yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sancaktepe’de yapımı süren salgın hastanesinde inceleme yaptı. Erdoğan, helikopter ile bölgeye gitti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmalarını sürdürdüğü Tarabya’daki Huber Köşkü’nden öğle saatlerinde helikopter ile ayrıldı. Erdoğan önce Sancaktepe’de yapımı süren bin 8 yatak kapasiteli salgın hastanesinde inceleme yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Serhat Albayrak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

Yetkililerden hastane ve inşaattaki son durumu hakkında bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı daha sonra Atatürk Havalimanı’nda yapımı süren salgın hastanesine gitti.

Yapılan binaları dolaşan Erdoğan buradaki incelemelerinin ardından Arnavutköy’e geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkinci Abdülhamit Han tarafından yaptırılan ve şimdi restorasyonu yapılan Hadımköy Askeri Hastanesi’nde de inceleme yapacak.

8 Nisan’da yapımına başlanan Sancaktepe’deki ve Atatürk Havalimanı’ndaki hastaneler bu ay sonunda pandemi hastanesi olarak hizmete açılacak. İlerleyen dönemlerde deprem ve doğal afetlerde de kullanıcak.

kaynak:TRT HABER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.