SON DAKİKA
hava

Cemal BEKLE’ye destek çığ gibi büyüyor

Son Güncelleme :

26 Nisan 2023 - 15:00

/ 93.841 kez okundu.
Cemal BEKLE’ye destek çığ gibi büyüyor

 

Sadece İzmir’de değil tüm Türkiye’de Roman STK’ları akın akın Cemal Bekle’ye destek mesajları atmaya başladı.

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için Türkiye’deki tüm roman STK’ları sosyal medya platformlarından yapılan  tüm  açıklamalar ortak..

“Türkiye’nin Roman vekili Cemal Bekledir ve hepimiz ona destek olacağız “

Başta İzmir’de bulunan sivil toplum kuruluşları olmak üzere Türkiye’deki birçok sivil toplum kuruluşu 6 milyon Roman vatandaşı bulunan bir ülkede romamların hakkını sonuna kadar savunan ve yanında olan tek kişinin Cemal Bekle olduğunu bu yüzden de şartsız destek olacaklarını bildirdiler.

İzmir’de ise Bekle’ye destek mesajları çığ gibi yağıyor,İzmir’de daha önce ak partiyi desteklememiş olduğunu bildiren sivil toplum kuruluşları da açıklamaları ile Türkiye’de Roman vekil olması zorunluluğunu ifade ederek Ak Parti İzmir milletvekili Cemal Bekle’ye tam destek olacaklarını  bildirdi .

 

“Hizmet Etmek Tek Şiarımızdır “

 Diyen sayın Bekle gördüğü ilgi ve sevgiden memnun olduğunu ,vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız, seçimlere az bir zaman kaldı,vatandaşlarımızın başta sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve ben dahil tüm milletvekili adaylarımıza teveccühü çok büyük bizlere olan destekleri ile birlikte  Türkiye’nin  Yüzyılı ve Roman Yüzyılına damga vuracağız Allahın izniyle” dedi..

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.