SON DAKİKA
hava

BURASI SENİN YERİN!

Son Güncelleme :

08 Kasım 2023 - 16:16

/ 148.533 kez okundu.
BURASI SENİN YERİN!

YapıArch & LiveArch ‘ın İzmir Mimarlar Odasında düzenlediği “Burası Senin Yerin “sloganıyla genç mimar adayları ile sektörün öncü firmalarının yer aldığı etkinlik bir panel havasında geçti. Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinliğe merkez ofisi İzmir Bornova da bulunan Bet10 Koruma Sistemleri damga vurdu.

2017 yılından bu yana mimarlık ve içmimarlık sektöründe etkinlik üreticiliği yapan YapıArch & LiveArch meslektaşlarına, mimarlık ve tasarım alanında eğitim, workshop ve etkinlik gibi hizmetler sunarken, sektörde bulunan profesyonelleri bir araya getirdiğini bildiğimizden bu etkinliğe Bet10 Koruma sistemleri olarak bizde ben Mimar Ecem Yalman bir diğer Mimarimız Eslem Aleyna Coşkun ,İnşaat mühendisimiz Mert Palut ile birlikte gelerek yerimizi aldık..Etkinliğimize Genel Müdür Yardımcımız Erdem Güngör ve Kurucu Genel Müdürümüz Erdem Kızıltaş’ta katılım sağladılar.

Etkinlik sonrasında tüm katılımcıların elinde Bet10 çantası vardı, bunun nedenini anlamak inanın zor olmadı, kendisi de genç ve başarılı bir mimar olan Ecem Yalman ürünlerinin özelliklerini tüm detaylarıyla anlatırken yaptığı sunumla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Bet10 Koruma Sistemleri olarak biz “Tolstoy’un Hayatın anlamı insanlığa hizmet etmektir” sözündeki bakış açısına kaliteli ve profesyonelce hizmet etmeyi de ekleyerek yola çıktık dedi..

20 yılı aşkın tecrübesiyle bizlere yol gösteren Kurucu Genel Müdürümüz Erdem Kızıltaş’ın gerçekleştirdiğimiz her projede sanki kendi ailemiz yaşayacak gibi titiz olmalı ayrıca her zaman kaliteli ürünler ve çözümcül yaklaşım ile çalışmalıyız sözü bizlere rehber olmuştur diyen mimar Ecem Yalman bugünde her zaman olduğu gibi Bet10 koruma Sistemleri olarak bu etkinlikte de kendi kalitemizin altını bir kez daha çizdik dedi..

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.