DOLAR 32,4618 % 0.02
EURO 34,8141 % 0.13
GRAM ALTIN 2.479,36 % 0,69
ÇEYREK A. 4.053,75 % 0,69
BITCOIN 2.019.963 -3.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°

Bahçeli, gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı

Son Güncelleme :

14 Mayıs 2020 - 23:13

/ 194.550 kez okundu.
Bahçeli, gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İki kardeşimizin şehadetine neden olan hainleri lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnanıyorum ki terörün kökü kazınacaktır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki bazı konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınının hayata bakışı, sosyal ve toplumsal ilişkileri, siyasi ve ekonomik iletişimi müessir derecede tayin, hatta tevzi ve teçhiz etttiğini, “yeni normal”in tesirinin “eski normal”den farklı olacağını ifade etti.

Küresel düzeyde hüküm süren hastalığın sosyal mesafeleri genişlettiğini, düşünce kalıplarını, duygu kalibrelerini, duyuş ve duruş kalitelerini fazlasıyla etkilediğini vurgulayan Bahçeli, şunları ifade etti:

“Buna yönelik hazırlık yapan, geleceğin ufkunu basiretle analiz eden ülkeler diğerlerine fark atacaktır. Beşeriyetin öncelikleri, ihtiyaçlar hiyerarşisi değişim kulvarındadır. Her şeyden önce insan sağlığıyla birlikte gıda güvenliği önem piramidinin zirvesine tırmanmıştır.”

“Çiftçilerimiz Türk milletinin ümit çeşmesidir”

Tarımın istikbalin, hatta istiklalin temincisi olduğunun altını çizen Bahçeli, şunları kaydetti:
kaynak:TRT HABER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.