SON DAKİKA
hava

ASKON’dan Müdür Oktay’a Ziyaret

Son Güncelleme :

11 Şubat 2021 - 11:30

/ 134.963 kez okundu.
ASKON’dan Müdür Oktay’a Ziyaret

ASKON Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay’ı ziyaret etti.

ASKON Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığı, Şanlıurfa ekonomisi ve sanayisi için emin adımlarla çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Şanlıurfa sanayisini yakından ilgilendren alanlarda ziyaret ve incelemelerine devam eden ASKON Şanlıurfa İl Yönetimi, bu kapsamda Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay’ı ziyaret etti.

Başta ülke geneli olmak üzere Şanlıurfa ekonomisi ve sanayisi konusunun ele alındığı ziyarette ASKON olarak Şanlıurfalı iş adamlarına ve Şanlıurfa’ya yatırım yapmak isteyen herkese destek olacaklarını belirten Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulrezzak Demir, bu kapsamda Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün yapacağı her çalışmada ASKON olarak yanlarında olacaklarının altını çizdi.

Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesinin aktif çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulrezzak Demir; “Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü çok değerli ve kıymetli dostumuz Sayın Osman Oktay Beyi ziyaret ettik. Çok güzel istişarelerde bulunduk. Şanlıurfa için yapılacak hertürlü çalışmaya destek olacağız ve destek vereceğiz İnşallah. Biz Birlikte Güçlüyüz.” şeklinde konuştu.

Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa’ya hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu belirten Müdür Oktay, ASKON Şanlıurfa İl Yönetimine ziyaretleriden dolayı teşekkür etti.  HABER

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.