DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Antalya, Kütahya, Kocaeli, Aydın, Adana, Mersin, Karaman, Kilis, Kayseri ve Osmaniye’de yangın! Kara yolu ulaşıma kapatıldı

Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 18:53

/ 32.540 kez okundu.
Antalya, Kütahya, Kocaeli, Aydın, Adana, Mersin, Karaman, Kilis, Kayseri ve Osmaniye’de yangın! Kara yolu ulaşıma kapatıldı

Türkiye’nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Osmaniye, Kayseri, Mersin ve Adana’daki yangın haberlerine bugün Antalya, Aydın, Kocaeli, Kilis, Karaman ve Kütahya’dan gelen haberler de eklendi. Mersin Silifke’de çıkan yangın nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapatılan Mersin-Antalya kara yolu, ekiplerin müdahalesi sonucu alevlerin etkisinin azaltmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Dün, Osmaniye, Kayseri, Adana ve Mersin’de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün Muğla, Antalya, Aydın, Kütahya, Kilis, Karaman ve Kocaeli’den gelen haberler de eklendi.

MUĞLA’DA BİRÇOK İLÇEDE YANGIN DEVAM EDİYOR

Muğla’nın dört ilçesinde alevler yükseliyor. Marmaris, Bodrum, Köyceğiz ve Milas’taki orman yangınları hızla büyüdü. Alevlerin yerleşim yerlerine ve otellere yaklaştığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

ANTALYA’DA İKİ İLÇEDE YANGIN!

Antalya’nın Alanya ilçesi ve Gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alanya’nın Yeniköy Mahallesi ve Gündoğmuş’un Ortakonuş Mahallesi’ndeki yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale ediyor. İki ayrı noktada çıkan yangınların kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

KOCAELİ1

OSMANİYE1

OSMANİYE2

 

ALANYA1

DİDİM’DE MAKİLİK ALANDA YANGIN

Aydın’ın Didim ilçesi Efeler Mahallesi Tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Bölgeden dumanlar yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Bölgeye itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Genel Müdürlüğüne bağlı arazözler de sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale ediyor.

MYNET

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.