DOLAR 32,6405 % 0.38
EURO 34,8669 % 0.18
GRAM ALTIN 2.494,19 % 0,39
ÇEYREK A. 4.078,00 % 0,39
BITCOIN 2.073.300 2.645
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Altınay Grup Tasarım, Reklam ve Organizasyonda Gençler Tarafından Yılın Şirketi Seçildi

Son Güncelleme :

10 Aralık 2020 - 12:40

/ 74.762 kez okundu.
Altınay Grup Tasarım, Reklam ve Organizasyonda Gençler Tarafından Yılın Şirketi Seçildi

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi her yıl Üniversitelerde gençler arasında yapmış olduğu araştırmalar sonucunda her dalda yılın başarılı şirketlerini belirliyor.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi Üniversitelerde yapmış olduğu araştırmalar sonucunda Tasarım Reklam ve Organizasyon dalında 2020 yılının en başarılı şirketi olarak Merkezi Ankara da bulunan Altınay Grup’un belirlendiğini açıkladı.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı iş Adamı Murat Uygur yapmış olduğu yazılı açıklamasında Altınay Grup un gençler tarafından Tasarım Reklam ve Organizasyon dalında 2020 yılın in en başarılı şirketi olarak belirlenmesinde Altınay Grup un Ankara ve bir çok ilde başarılı çalışmaları ülke genelinde Sosyal Sorumluluk projelerinde görev alması Gençlik ve Spor yararına düzenlenen çalışmalara sponsor olması önemli etkenler olmuştur dedi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Murat Uygur Yönetim kurulu Başkanlığını iran asıllı iş kadını sayın Meryem Shariatmadari’nin yaptığı Altınay Grup şirketi yönetim kurulunu gençler tarafından Tasarım Reklam ve Organizasyon dalında yılın en başarılı şirketi seçilmelerinden dolayı kutlarız dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.