DOLAR 32,4618 % 0.02
EURO 34,8141 % 0.13
GRAM ALTIN 2.479,36 % 0,69
ÇEYREK A. 4.053,75 % 0,69
BITCOIN 2.019.963 -3.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İSTANBUL ESNAF SANATKARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

02 Nisan 2021 - 13:23

/ 455.568 kez okundu.
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İSTANBUL ESNAF SANATKARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Esnaf ve sanatkarlara olan emeği ve hizmetiyle gönüllerde taht kuran, aynı zamanda Türkiye Esnaf ve sanatkarlar dünyasının duayen başkanlarından Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut , İstanbul İl başkanı Yusuf Polat ve İl yöneticileri Bakırköy İlçe Başkanı Murat Şarkbay ve Başkan vekili Başar Akıncı Bakırköy Kartaltepede bulunan Enaf odaları birliğini ziyaret ettiler. Esnafların güncel sorunlarını dinleyen duayen başkan bu konuda notlar aldı. Çözüm üretmek adına elimizden geleni yapacağız diyerek, partiye bu konuda rapor hazırlıyoruz dedi.
Kısa bir süre önce ayağından ameliyat geçiren Esnaf odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz tarafından karşılandılar.
Uzun yıllar Esnaf ve sanatkarlar birliğinde birlikte çalışan ve birlik merkezinin yerini kazandıran Erol Korkut ve Faik  Yılmaz kısa bir sohbet ettikten sonra Esnaf ve Sanatkar odaları Başkanı Faik Yılmaz ziyaretten dolayı memnun olduklarını Esnafın sorunlarının çığ gibi büyüdüğünü ve imkanlar çerçevesinde kendilerini desteklediklerini dile getirdi.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut uzun yıllar sonra siyasete Mustafa Sarıgül’ün daveti ve ESNAF BAKANLIĞI sözü üzerine geri döndüğünü ve Esnaf Sanatkarların sıkıntılarını 25 yıldır içlerinde bulunmuş bir arkadaşınız olarak biliyorum ve ESNAF Bakanlığını muhakkak kuracaklarını ve günün teknolojisiyle yeniden yapılandırarak

Dünya ile rekabet edecek bir konuma getirmek hedefindeyiz dedi.
İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat’ta yaptığı konuşmada Esnafın durumunu en iyi bilenlerdenim çünkü Mali Müşavirim ve çok  zor durumda olduklarını bu zor ortamda ayakta kalanların kendilerin şanslı hissettiklerini ama böyle giderse onlarında kepenk kapatacaklarını söyledi .
Esnaf odalarındaki ziyareti bitiren TDP Yöneticileri birlikte fotoğraf çektirdikten sonra vedalaşarak ayrıldılar.

G ünün ikinci ziyaretini Taksim’de bulunan İstanbul Bilumum Madeni Eşya ve Sanatkar Odaları Birliğini ziyaret ettiler.
Birlik Başkanı Cevher Kartal tarafından karşılanan TDP Yönetimi toplantı odasında ağırlandı. Birlik başkanı Cevher Kartal ,Erol Korkut Başkanım bizlere çok emekler verdi bizleri bir araya getirdi ve bu birliğin kurulmasında emekleri çoktur dedi. TDP Genel Başkan Yardımcısı Erol Korkut evime gelmekten dolayı memnun oldum buraya gelmeden önce Esnaf odaları Birliği’ne uğradıklarını ve memnun ayrıldıklarını şimdi  burada Cevher Başkanımla bir arada olma güzel yıllarca bereber çalıştık kendisi bu uğurda çok emekler verdi. Meslek Sertifikası vermekte ve esnafın bu birlikten ayrılmaması için yeni çalışmalar yapmakta. TDP İl başkanı Yusuf Polat ben Mali Müşavir olarak esnafla çalışmaktayım ve sorunlarını en iyi bilenlerdenim Esnaf Bakanlığı kurulduğu zaman bu sorunların biteceğini ve bir ivme kazanacağını anlattı. HABER

K

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.